Alex Vargas, Odense

kategori: koncerter
dato: 6. april 2017
tid: 20:00

Om arrangementet

Alex Vargas, Odense

Den karismatiske sanger og sangskriver Alex Vargas spiller for et siddende publikum i smukke koncertsale. De udvalgte byer er Aarhus, Aalborg og Odense, hvor efterårets koncerter har været udsolgte i månedsvis. De seneste år har Alex Vargas opbygget sig et eftertragtet og anerkendt live-renommé, rundt om i Europa. I foråret lagde han anmelderne ned på dansk grund og fik rosende ord med på vejen for blandt andet sine to udsolgte koncerter på Store Vega og på toneangivende festivaler såsom SPOT Festival, Northside, Wonderfestiwall og Smukfest. Alex Vargas optrådte desuden på årets Roskilde Festival, hvor op imod 10.000 festivalgængere måtte gå forgæves, da sangeren indtog Gloria scenen, som var pakket til bristepunktet. Koncerten finder sted i Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C Arr: Musikhuset Posten & JVB
links
kunstner

Alex Vargas


forslag

Posten

Østre Stationsvej 35,
Odense, Danmark

Om Posten

Musikhuset Posten byder på stort udvalg af livemusk af flere forskellige genre. Spillestedet ligger i midten af Odense og er i stand til at rumme 800 gæster. Posten er specielt kendt for det gode lyd/akustik.

kategori koncerter
dato 06. april 2017
event starter 20:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdataret omkring, bylivet, kulturarrangementer og hvad der ellers rører sig i Danmark.Information på hvadsker.dk er vejledende og kan indeholde fejl.
Vi forsøger at holde eventinformationen opdateret med de seneste oplysninger.
Hvis du spotter fejl eller mangler, er du meget velkommen til at foreslå rettelser.


kontakt@hvadsker.dk
© 2013 hvadsker.dk | privatlivspolitik