Bisse

kategori: koncerter
dato: 12. maj 2017
tid: 21:00

Om arrangementet

Bisse

Gimle er glade for igen at kunne præsentere den anmelderroste og særdelse produktive Bisse, der når vidt omkring i et unikt og dansksproget lydunivers. Kun halvandet år efter debuten “PMS” er Bisse aktuel med sit femte studiealbum, “Højlandet”, der udkom d. 3. oktober 2016. Ovenpå “blodtrilogiens" udskejelser er det en forblødt Bisse vi møder her – højt oppe under skyerne, langt væk fra lavlandets postyr og trummerum, i højlandets majestætiske og ensomme bjerge. Albummet skildrer Bisses rejse ind i det hinsides, og tilbage igen. Det er en lang rejse – 15 sange og 81 minutter ialt. Genren kalder Bisse for Death Wellness. Et forsøg på at komme til orde overfor døden. Falde lidt til ro med den. Det lykkedes ikke helt, og albummet endte snarere som en halv sang til døden og en halv sang til livet. I 2016 spillede Bisse på Roskilde Festivals hovedprogram, og i den kommende tid er han at finde på en lang række af landets spillesteder som en del af Højlandsturen. Du kan nu igen opleve Bisse på Gimle, når han gæster huset til foråret! Fredag d. 12/5 Dørene åbner kl. 20.00 Koncertstart kl. 21.00 Forsalg: 100 kr. + gebyr Pris i døren: 130 kr. Koncerten er stående
links
kunstner

BISSE


forslag

Gimle

Helligkorsvej 2,
Roskilde, Danmark

Om Gimle

Gimle er Roskildes spillested og ungdomskulturhus. På Gimle er du altid en aktiv del af arrangementet. Om du er til koncert, et foredrag eller er gæst i vores natklub, så er du selv med til at skabe oplevelsen. Vi tror på, at ethvert arrangement bliver bedre både for dig og de andre gæster, hvis du deltager i oplevelsen - så tag dit gode humør med, når du skal på Gimle.

kategori koncerter
dato 12. maj 2017
event starter 21:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdataret omkring, bylivet, kulturarrangementer og hvad der ellers rører sig i Danmark.Information på hvadsker.dk er vejledende og kan indeholde fejl.
Vi forsøger at holde eventinformationen opdateret med de seneste oplysninger.
Hvis du spotter fejl eller mangler, er du meget velkommen til at foreslå rettelser.


kontakt@hvadsker.dk
© 2013 hvadsker.dk | privatlivspolitik