Burhan G - Showtime

kategori: koncerter
dato: 24. marts 2017
tid: 20:00

pop soft rock danish pop

Om arrangementet

Burhan G - Showtime

Overskriften for Burhan G’s kommende tour er showtime, og det bliver det med garanti. Håndplukkede musikere fra hele verden skaber til koncerten et show, publikum med garanti kan se frem til. Koncerten byder på nye sange fra Burhan G, hvis nye album er lige på trapperne. De seneste to år har Burhan G nemlig skrevet, komponeret og produceret det kommende album i sit studie i Danmark. Han har også været en tur i Chicago, hvor de store stryger- og blæserarrangementer, som kan høres på albummets første single Lucy, er indspillet i tæt samarbejde med den unge komponist, Matt Jones. Burhan G’s seneste album, Din For Evigt, udkom i 2013 og gik direkte ind som nummer 1 på den danske album hitliste. Din For Evigt lå på hitlisten i mere end et år og kastede fem store singlehits af sig. Titelsangen og Kalder Mig Hjem modtog begge Dobbelt Platin. Årets sommerhit på de danske radiostationer i 2014 blev hittet Karma, mens Kærlighed & Krig var det andet mest spillede danske nummer i radioen i 2015. Nu er Burhan så klar til at lægge Danmark ned igen. Både live og på album.
links
kunstner

Burhan G


Burhan G er klar til release af nyt album, som bliver fjerde Burhan G's album, under titlen "Din for Evigt" som udgives d. 7. oktober 2013.


forslag

kategori koncerter
dato 24. marts 2017
event starter 20:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdataret omkring, bylivet, kulturarrangementer og hvad der ellers rører sig i Danmark.Information på hvadsker.dk er vejledende og kan indeholde fejl.
Vi forsøger at holde eventinformationen opdateret med de seneste oplysninger.
Hvis du spotter fejl eller mangler, er du meget velkommen til at foreslå rettelser.


kontakt@hvadsker.dk
© 2013 hvadsker.dk | privatlivspolitik