Djämes Braun - Posten, Odense

kategori: koncerter
dato: 17. februar 2017
tid: 21:00

dance dansk electronic

Om arrangementet

Djämes Braun - Posten, Odense

Med over 35 millioner streams har Djämes Braun fastslået, at de kan skære hits, der skødesløst blander ingredienser fra hele verden. 2015 blev en lang fest for duoen Djämes Braun. De udgav deres debutalbum, de hittede med ’Inficeret’, ”Fugle”, ’Lytter Ikk’ til dem’ og de optrådte på såvel Grøn Koncert som en lang række festivaler, hvor de bl.a. satte publikumsrekord på SmukFest lørdag aften. Og i foråret har duoen igen præget hitlisterne og radioen med ’Geronimo’ og den aktuelle 'Ild Til Blokken', Kendetegnende for Djämes Braun’s grænseløse tilgang til musikken, tilføjer singlen nye nuancer til deres lyd. Denne gang finder man et touch af den hiphop, som i sin tid bandt Kenno og Lasse Pilfinger sammen. Og således smelter sangens budskab sammen med duoens filosofi. ”Der er en rød tråd mellem temaet i ’Geronimo’, og hvordan Djämes Braun fungerer. Det handler om at tage springet ud i det ukendte. Gør et eller andet vildt. Slip tøjlerne og tag nogle chancer,” siger Kenno, og Lasse Pilfinger bakker op: ”DNA’en i Djämes Braun er, at vi hele tiden ønsker at skubbe til vore format og prøver at lave nye ting. Vi tror på, at det spændende ligger i det umiddelbare. Om at være til stede i øjeblikkets energi. Vi lever og ånder for det musikalske nærvær. Det der øjeblik, hvor musikken som en flok kulørte balloner i tivoli hægter sig fast i dig og bærer dig væk.” Djämes Braun blev dannet i 2012, da de to barndomsvenner Kenno og Pilfinger begyndte at lege med beats og ord i en bunker ved Lergravsparken på Amager. Inden længe havde de vundet KarriereKanonen og spillet festivaler som SPOT og Smukfest. De har siden været nomineret i næsten alle eksisterende awardshows, og har hittet med en stribe sange såsom ’Fugle’, ’Kvinder og kanoner’, ’Duft af bacone’, ”Inficeret”, ”Ejer Det”, ”Traktor”, ’Kom og giv mig alle dine penge’, ”Lytter Ikk’ Til Dem” og ’Farlig tiger’. Djämes Braun er blevet streamet over 35 millioner gange, de har over 20 millioner visninger på youtube og har sikret sig fem platin og to guldplader.
links
kunstner

djämes braun


forslag

Posten

Østre Stationsvej 35,
Odense, Danmark

Om Posten

Musikhuset Posten byder på stort udvalg af livemusk af flere forskellige genre. Spillestedet ligger i midten af Odense og er i stand til at rumme 800 gæster. Posten er specielt kendt for det gode lyd/akustik.

kategori koncerter
dato 17. februar 2017
event starter 21:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdataret omkring, bylivet, kulturarrangementer og hvad der ellers rører sig i Danmark.Information på hvadsker.dk er vejledende og kan indeholde fejl.
Vi forsøger at holde eventinformationen opdateret med de seneste oplysninger.
Hvis du spotter fejl eller mangler, er du meget velkommen til at foreslå rettelser.


kontakt@hvadsker.dk
© 2013 hvadsker.dk | privatlivspolitik