Live Musik Med Clever Leathers

kategori: koncerter
dato: 30. marts 2017
tid: 21:00
Om arrangementet

Live Musik med Clever Leathers

Denne torsdag spiller The Clever Leathers hos Hard Rock Cafe i København. Kom glad med venner og familie, store som små. The Clever Leathers er et engelsk, klassisk-rock band, bosat i København på nuværende tidspunkt. Bandet er startet af formand, Calum Land, fra Nottingham, som flyttede til København efter at have mødt en dansk pige. Den førende guitarist, Freddy Barnes, voksede op i den underlige artistiske by Brighton, hvor han var omringet af musik og musikere gennem hans teenage-år. Efter at være flyttet til sin mors hjemby i København, mødte de to hinanden på en tilfældig aften ude, og fandt hurtigt ud af at de delte interessen for at spille musik og musikalske stilarter. Deres lignende smag, men forskellige tilgange, virkede til at fungere godt til at danne en sang-skrivende duo. Calum’s klassisk-engelske attitude og spontanitet, hans store stemme og lange vokale rækkevidde, sammensat med Freddy’s tekniske mix af melodisk, bluesy stylings på guitar, tillod dem at skabe en dynamisk række af forskellige sang-stilarter. Efter at have droppet halvdelen af bandet, har Calum og Freddy fokuseret på at skabe et duo sæt, bestående af de to.
links

forslag

Hard Rock Cafe Copenhagen

Rådhuspladsen 45-47,
København V, Danmark

Om Hard Rock Cafe Copenhagen

Hard Rock Cafe er en tema restaurant og en del af international restaurant kæde som har eksisteret siden 1971. Vi servere klassisk Amerikansk mad med inspiration fra alle verdens hjørne. Udover vores fantastisk mad, så har vi den største samling af opsigtsvækkende rock 'n' roll memorabilia i hele Danmark. Nogle gange om året så holder vi velgørenheds koncerter, hvor vi har navne som Pretty Maids på vores spilleliste.

kategori koncerter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdataret omkring, bylivet, kulturarrangementer og hvad der ellers rører sig i Danmark.Information på hvadsker.dk er vejledende og kan indeholde fejl.
Vi forsøger at holde eventinformationen opdateret med de seneste oplysninger.
Hvis du spotter fejl eller mangler, er du meget velkommen til at foreslå rettelser.


kontakt@hvadsker.dk
© 2013 hvadsker.dk | privatlivspolitik