Live Musik Med Drew Rouse

kategori: koncerter
dato: 23. april 2017
tid: 20:00
Om arrangementet

Live Musik med Drew Rouse

Drew Rouse bandet har en unik tilbøjelighed og evne til at tråde bløde rytmer og lengendariske guitar chops med hypnotiserende melodier og beats. De optræder med dybt relevante originaler mens de knuser klassikere fra 70'erne, 90'erne og dræbende versioner af nutidige hits. Sjælfuld og rockende ja, men de her Canadiske Rockers bevæger sig ubesværet gennem mange forskellige stilarter og flere genrer af sange i hver set. Drew Rouse bandets lyd er melodisk og stærk med en højnet følsomhed der får din krop og sjæl i bevægelse. Se nærmere på bandet her www.drewrouse.com Og husk også at vi har Happy Hour fra 22-24 på cocktails og fadøl
links

forslag

Hard Rock Cafe Copenhagen

Rådhuspladsen 45-47,
København V, Danmark

Om Hard Rock Cafe Copenhagen

Hard Rock Cafe er en tema restaurant og en del af international restaurant kæde som har eksisteret siden 1971. Vi servere klassisk Amerikansk mad med inspiration fra alle verdens hjørne. Udover vores fantastisk mad, så har vi den største samling af opsigtsvækkende rock 'n' roll memorabilia i hele Danmark. Nogle gange om året så holder vi velgørenheds koncerter, hvor vi har navne som Pretty Maids på vores spilleliste.

kategori koncerter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdataret omkring, bylivet, kulturarrangementer og hvad der ellers rører sig i Danmark.Information på hvadsker.dk er vejledende og kan indeholde fejl.
Vi forsøger at holde eventinformationen opdateret med de seneste oplysninger.
Hvis du spotter fejl eller mangler, er du meget velkommen til at foreslå rettelser.


kontakt@hvadsker.dk
© 2013 hvadsker.dk | privatlivspolitik