Live Musik Med Sasha Karcher

kategori: koncerter
dato: 7. maj 2017
tid: 20:00
Om arrangementet

Live Musik med Sasha Karcher

Sasha Karcher er en Australsk sanger / musiker som har spillet i bands, duos og som solo-artist i over 12 år. Han startede i Adelaide i staten Syd Australien i Australien, hvor han er født og opvokset. Gennem årene har han spillet et utal af steder i Australien, Asien og Europa. Han bor nu i Danmark, hvor du kan nyde hans show flere forskellige steder rundt omkring i landet. Sasha kan alt fra casual til rock ’n roll optrædener, afhængig af anledning og humør. Lad denne australske gentleman tage dig på den ultimative rejse gennem et underholdende, musikalsk landskab der spreder sig fra alt mellem Bob Dylan, Kings of Leon, de gode gamle klassikere, til Britney Spears.
links

forslag

Hard Rock Cafe Copenhagen

Rådhuspladsen 45-47,
København V, Danmark

Om Hard Rock Cafe Copenhagen

Hard Rock Cafe er en tema restaurant og en del af international restaurant kæde som har eksisteret siden 1971. Vi servere klassisk Amerikansk mad med inspiration fra alle verdens hjørne. Udover vores fantastisk mad, så har vi den største samling af opsigtsvækkende rock 'n' roll memorabilia i hele Danmark. Nogle gange om året så holder vi velgørenheds koncerter, hvor vi har navne som Pretty Maids på vores spilleliste.

kategori koncerter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdataret omkring, bylivet, kulturarrangementer og hvad der ellers rører sig i Danmark.Information på hvadsker.dk er vejledende og kan indeholde fejl.
Vi forsøger at holde eventinformationen opdateret med de seneste oplysninger.
Hvis du spotter fejl eller mangler, er du meget velkommen til at foreslå rettelser.


kontakt@hvadsker.dk
© 2013 hvadsker.dk | privatlivspolitik