Live Musik Med Superdirt

kategori: koncerter
dato: 6. april 2017
tid: 21:00
Om arrangementet

Live Musik med Superdirt

Superdirt blev skabt I 2008. Frederik Presley (sanger) og Thomas Johansen (bas) ønskede at starte the bedste rockband I verden og spille beskidt fest rock uden en alt for seriøs tilgang, påvirket af artister som Motorhead, The Cult, Skid Row og de danske rockers D-A-D. Sangene blev bragt til livs og det første album blev indspillet i 2010 og i midten af 2013 begyndte Superdirt at indspille the 6-track EP ”Rock N Roll Train”. Det blev indspillet i deres øverum over to måneder og blev mixet og redigeret af en ven gennem mange år samt producer Thomas Blok. Titlen ”Rock N Roll Train” var singlen der hittede og Superdirt var heldige nok til at få den legendariske Michael Denner (Mercyful Fate, King Diamond) til at spille den ledende guitar på tracket. Der blev også lavet en musik video som har modtaget god respons på den danske musik scene. Gennem årene har guitarerne og trommerne skiftet hænder men siden det sene 2015 har bandets lineup bestået af Frederik (sanger), Thomas (bas), Jonas Severin (guitar) og Frederik (Freighttrain) Fabricius (trommer). Som musikere har Superdirt mange års erfaring og de skaber succesfulde sange der er catchy og til at synge med på. De spiller dem med kraft og med en rytme der får dig til at tigge efter mere! Hovedfokus vil altid ligge på sangene. Idéen med at følge et bestemt visual eller trend er langt fra det originale koncept bag bandet, hvilket gør sangene unikke. Superdirt vil altid gå sig egen vej som band i forhold til komposition, optrædener og visuel fremtræden på scenen hvor publikum altid får hvad de vil have: En uforglemmelig oplevelse og iver efter at feste hver gang bandet er i byen. Superdirt vil fortsat presse sig fremad! Altid med høje ambitioner, evner og kvalitet når det kommer til at skrive sange, spille live og skabe nye kontakter med medier, band og andre dele af rockscenen. Superdirt vil omfavne den uungåelige proces af promotion og drive efter at klare det på en succesfuld måde som et verdenskendt brand og band.
links

forslag

Hard Rock Cafe Copenhagen

Rådhuspladsen 45-47,
København V, Danmark

Om Hard Rock Cafe Copenhagen

Hard Rock Cafe er en tema restaurant og en del af international restaurant kæde som har eksisteret siden 1971. Vi servere klassisk Amerikansk mad med inspiration fra alle verdens hjørne. Udover vores fantastisk mad, så har vi den største samling af opsigtsvækkende rock 'n' roll memorabilia i hele Danmark. Nogle gange om året så holder vi velgørenheds koncerter, hvor vi har navne som Pretty Maids på vores spilleliste.

kategori koncerter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdataret omkring, bylivet, kulturarrangementer og hvad der ellers rører sig i Danmark.Information på hvadsker.dk er vejledende og kan indeholde fejl.
Vi forsøger at holde eventinformationen opdateret med de seneste oplysninger.
Hvis du spotter fejl eller mangler, er du meget velkommen til at foreslå rettelser.


kontakt@hvadsker.dk
© 2013 hvadsker.dk | privatlivspolitik