Niels Skousen

kategori: koncerter
dato: 31. marts 2017
tid: 20:00

rock dansk guitar

Om arrangementet

Niels Skousen

Niels Skousen har samlet sig et nyt band, som øser ud af spilleglæde og får den 72-årige sanger og sangskriver til at præstere ypperligt! Niels Skousen er en af dansk rocks helt store figurer. Han begyndte karrieren med Skousen & Ingemann i 60'erne og 70'erne, hvor de blandt andet begik hovedværket 'Herfra Hvor Vi Står'. I 2002 gjorde han comeback med det anmelderroste album 'Dobbeltsyn' og siden er det blevet til yderligere tre albums. Til november 2016 udgiver sit 5. album siden comebacket. Albummet hedder 'Hvem er du som kommer imod mig'. Musikalsk set er det en moderne og modig musik, som lægger sig i forlængelse af den seneste og anmelderroste 'Smil eller dø'. I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer. Line-up live: Niels Skousen: vokal, mundharpe, guitar Kristoffer Munck Mortensen: guitar, vokal Mads Brinch Nielsen: guitar, keys Bjørn Heebøll: trommer Anders Mathiasen: bas, guitar, vokal
links
kunstner

Niels Skousen


Niels Skousen er guitarist, komponist, og poet. Han er blandt andet kendt for albummet "Herfra hvor vi står" som han debuterede med i 1971. Find koncerter med Niels Skousen når han tournér i Danmark.


forslag

kategori koncerter
dato 31. marts 2017
event starter 20:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdataret omkring, bylivet, kulturarrangementer og hvad der ellers rører sig i Danmark.Information på hvadsker.dk er vejledende og kan indeholde fejl.
Vi forsøger at holde eventinformationen opdateret med de seneste oplysninger.
Hvis du spotter fejl eller mangler, er du meget velkommen til at foreslå rettelser.


kontakt@hvadsker.dk
© 2013 hvadsker.dk | privatlivspolitik