Velgørenhedskoncert Med Pretty Maids

kategori: koncerter
dato: 23. marts 2017
tid: 18:30
Om arrangementet

Velgørenhedskoncert med Pretty Maids

Pretty Maids er en dansk hard rock / heavy metal gruppe fra Horsens, Danmark. Dannet i 1981 af Ronnie Atkins og Ken Hammer, kan deres lyd og musik bedst beskrives som klassisk heavy rock med vægt på melodiske elementer som vokal og keyboards. Gennem årene har Pretty Maids solgt hundredtusindvis af plader. De har spillet som ’opening act’ for velkendte bands som Black Sabbath, Whitesnake, Deep Purple, Alice Cooper, og Saxon, og blev også præsenteret i 1987 tyske version af Monsters of Rock, hvor Metallica spillede sammen med Deep Purple. Torsdag den 23. marts var vi har fornøjelsen af at være vært for en velgørenhedskoncert med Pretty Maids, der vil spille for at samle penge ind til Anja Ringgren Lovens velgørenhedsorganisation DINNødhjælp. Anja vil komme og tale lidt om hendes arbejde i Nigeria, og vil være i restauranten under koncerten.
links

forslag

Hard Rock Cafe Copenhagen

Rådhuspladsen 45-47,
København V, Danmark

Om Hard Rock Cafe Copenhagen

Hard Rock Cafe er en tema restaurant og en del af international restaurant kæde som har eksisteret siden 1971. Vi servere klassisk Amerikansk mad med inspiration fra alle verdens hjørne. Udover vores fantastisk mad, så har vi den største samling af opsigtsvækkende rock 'n' roll memorabilia i hele Danmark. Nogle gange om året så holder vi velgørenheds koncerter, hvor vi har navne som Pretty Maids på vores spilleliste.

kategori koncerter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdataret omkring, bylivet, kulturarrangementer og hvad der ellers rører sig i Danmark.Information på hvadsker.dk er vejledende og kan indeholde fejl.
Vi forsøger at holde eventinformationen opdateret med de seneste oplysninger.
Hvis du spotter fejl eller mangler, er du meget velkommen til at foreslå rettelser.


kontakt@hvadsker.dk
© 2013 hvadsker.dk | privatlivspolitik