Venter På Far

Inkl. 2 retters menu: Varmrøget laks m/kapersolie. Kalveculotte m/ sæsonens grønt, pommes duchesse og portvinssky. pris: 425 kr.
kategori: koncerter
dato: 24. marts 2017
tid: 18:00

pop

Om arrangementet

Venter på far

Venter på far FREDAG DEN 24. MARTS KL. 18:00 Inkl. 2 retters menu: Varmrøget laks m/kapersolie. Kalveculotte m/ sæsonens grønt, pommes duchesse og portvinssky. pris: 425 kr. Den syngende husmoderkvartet VENTER PÅ FAR er klar med helt nyt show/teaterkoncert i samarbejde med Aveny-T. Den satiriske, musikalske husmoderkvartet VENTER PÅ FAR, der op igennem 90'erne og 00'erne gjorde grundigt hovedrent i den danske ligestillingsdebat, og sørgede for at sætte en effektiv stopper for utilfredse husmødres hang til brok og beklagelser, er klar med et helt nyt show/ teaterkoncert. måske stærkeste periode i dansk sangskrivnings historie:1935-45. Det er sange fra sporvognenes og paraplyernes tid. Fra dengang en rigtig dame aldrig kunne drømme om at gå på gaden uden hat og handsker, og en rigtig sang var fuld af pep og poesi – og havde forandringens vind i ryggen. I showet/teaterkoncerten vil VENTER PÅ FAR generobre disse sublime sange, pudse dem af og synge dem med al den punch, pep og kærlighed de fortjener. Showet/teaterkoncerten er en hyldest til årtiets store kvindelige, musikalske pionerer, først og fremmest komponist, pianist og sanger Karen Jønsson, men også Liva Weel, Bodil Kjer, Marguerite Viby, Elga Olga og Hannah Bjarnhof. Kvinder, der med stor kraft og overbevisning, banede vejen i en ellers mandsdomineret branche. Venter På Far. Scenen er sat i en poetisk kulisse af regn over Nørrebrogade, blinkende neonskilte, våde vejbaner, oplyste sporvogne, sorte paraplyer og klimtende cyklister. Det er storbyen fra før vi fik bil, og kvinderne fra før vi fik løbesko. I dette univers af mild melankoli og rank fremtidsoptimisme møder vi en ny og mere elegant version af de syngende suffragetter fra VENTER PÅ FAR. Med deres ukuelige perlehumør, høje energi og en lillebitte tåre, der falder, folder gruppen musikken ud i gennemarbejdede arrangementer, der efterlader sangenes kerne intakt, samtidigt med at de tilfører VENTER PÅ FAR's egen musikalske karakter og kendetegn. Alt sammen akkompagneret af gruppens faste bagmand; musiker og producer Jens Nørremølle. VENTER PÅ FAR er I 2015 gendannet i sin oprindelige og stærkeste opstilling og består af: Anne Dorte Michelsen Gitte Naur Julie Michelsen Cæcilia Glode
links
kunstner

Anne Dorte Michelsen


Anne Dorthe Michelsen er en dansk sangerinde. Hun er kendt for at have været med i gruppen Tøsedrengene

Gitte Naur

Julie Michelsen Cæcilia Glode


forslag

Sidesporets Musikcafe i Holbæk

Ahlgade 1B,
Holbæk, Danmark

Om Sidesporets Musikcafe i Holbæk

Alle koncerterne er inklusiv en 2-retters menu, som serveres i vores restaurant på Hotel Sidesporet i Holbæk Centrum ved fjorden. Placering til spisning og koncerterne forgår efter først til mølle princippet (efter hvornår billetterne er købt). Ved ankomst får man angivet bordnummer til spisning som vil være det samme bordnummer til koncerten. I mere end tyve år har mere eller mindre den samme gruppe frivillige stået for afviklingen af koncerter i "kælderen" på - før Vandrerhjemmet – nu Hotel Sidesporet ! Gruppen planlægger og afvikler ca to musikarrangementer pr. måned. Ved de fleste koncerter spiser gæsterne en to-retters menu i vores restaurant inden aftenens koncert, som starter kl 20 fredag aften. Spisning forgår ved gruppeborde og starter kl. 18:00 og kl. 19:45 går vi ned til musikken som starter kl. 20:00. (2. sæt af 45 minutter). med ca. 15 min. pause. Gæster af musikcafén som ønsker at side sammen, skal bestille billetterne samlet.

kategori koncerter
bemærkning Inkl. 2 retters menu: Varmrøget laks m/kapersolie. Kalveculotte m/ sæsonens grønt, pommes duchesse og portvinssky. pris: 425 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdataret omkring, bylivet, kulturarrangementer og hvad der ellers rører sig i Danmark.Information på hvadsker.dk er vejledende og kan indeholde fejl.
Vi forsøger at holde eventinformationen opdateret med de seneste oplysninger.
Hvis du spotter fejl eller mangler, er du meget velkommen til at foreslå rettelser.


kontakt@hvadsker.dk
© 2013 hvadsker.dk | privatlivspolitik